Сякаш черна прокоба е надвиснала над поп – фолк певицата Анелия, по отношение на любовните й връзки. Само седмица след като обяви официално, че е щастливо влюбена в поредния си приятел и с него се разбират перфектно, за пореден път нещо се пропука и тя остана сама.

Никой обаче не знае каква е причината да се раздърпат с последната й половинка. Според напълно непотвърдена информация, инициатор на раздялата станала самата изпълнителка, защото имала твърде много ангажименти и не искала да се занимава с любовни истории. Пред приятелите си категорично отказала да издаде подробности и само потвърдила за раздялата.

''От днес пак съм сама. Никой не го интересува какво мисля аз, никой не се интересува от кариерата ми и от личния ми живот. Досега нито един не поиска да разбере, че аз съм търсена жена и понякога се налага да не се прибирам със седмици в дома си. Имам успешна кариера, която трябва да развивам, защото на този свят няма кой да ми помогне и самичка се боря да гледам детето си''– коментирала Анелия.

Освен това чалга примата споделила и за една от последните си връзки – тази с измамника Мартин Данона, който безогледно се възползва от нея в началото на лятото. Тогава той успя да й измъкне повече от 30 000 лева, които уж му трябвали само за няколко дни. Красивата фолкаджийка така и не получи парите си, но тотално изгуби доверие в честността на мъжете.

След този случай, Анелия напълно отказала да се доверява на когото и да било, като изключение донякъде правел Коко Динев, чието единствено предателство се състояло при изневярата с Емилия. Освен този позор в отношенията им, бизнесменът нямало за какво да бъде обвинен и поради това все още се ползвал с леки преимущества пред бившата си съпруга.