Ветровито е мястото на всяка красавица до младите милионери.

Дори за една от най-оборотните певици на „Пайнер" Анелия се оказа непосилна задача да задържи повече от няколко месеца вниманието на 27-годишния Калоян, син на бившата екоминистърка от кабинета Сакскобургготски Долорес Арсенова.

Като негова кака, тъй като съвсем скоро ще чукне 33 лета, фолк дивата трябваше да действа по-бързо, за да го оплете.

Въпреки общите снимки, които Анелия скоро сама си пусна, за да покаже, че е с Калоян, докато слуховете за годеж обикаляха светските среди, младият бизнесмен вече е бил шута на бившата на Коко Динев и се подвизава в столичнитте заведения с нова изгора, пише „Всеки ден".



Под ръка с министерския наследник миналата седмица е била забелязана скандалната изкусителка Калина Паскалева. Екзотичната хубавица стана популярна след участието си в риалитито „Островът на изкушението", впоследствие се зае с журналистическа кариера за предаването на Любен Дилов-син, а само преди броени дни книгата й „Дневниците на една курва" излезе на пазара и вече е наредена по книжарниците до бестселърите.

„Всеки ден" се опита да се свърже по телефона с Калина за коментар, но безуспешно. Преди няколко години Паскалева бе свързвана с футболната легедна Георги Иванов - Гонзо, а в последните месеци името й се спрягаше с това на актьора Мариян Вълев - Куката. Като истинска изкусителка обаче тя не даде подробности за отношенията си със секссимвола на театъра и малкия екран.

„Калина и Калоян с излизат буквално от две седмици", разкриват близки до оборотния младок. Информацията за старта на отношенията им съвпада с точност с датата, на която Анелия пусна последните си снимки с Арсенов, явно като отчаян опит да го задържи до себе си. Нейните приятелки вече ненавиждат Калина, тъй като я обвиняват за разбитото сърце на певицата. Познатите на Калоян обаче смятат, че той никога не е имал сериозни намерения към Анелия. От 3 години той ръководи фармацевтичната компания „МС Фарма" след като баща му Асен му преотстъпи председателското място в борда на директорите.