Анелия не е на себе си след като Галена й отмъкна под носа приза „Певица на годината".

Бившата жена на Коко Динев била сигурна, че тя ще грабне голямото отличие и дори си била приготвила специална рокля, която да облече, за да си прибере статуетката.

През целия ден преди това тя дори се хвалела, че вече е сигурна фаворитка и дори поканила да черпи приятели на купон след церемонията.

Когато обаче не чула името си, а това на Галена, не можела да повярва, а след това изпаднала в дива ярост.

„Тя точно си обличаше специалната рокля, за да вземе „Певица на годината" и щом чу, че не е тя, се стъписа и не помръдна. За това после дъщеря й Ивон се наложи да излезе на сцената да вземе статуетката за „Най-излъчвана песен", а Анелия беше като замръзнала и едва дочака края, за да отпраши бясна", обясняват очевидци зад кулисите на събитието.

*Ивон взима наградата вместо Анелия

Според колежки на чалга дивата тя била толкова ядосана на шефовете си, че за пореден път са се подиграли с труда й и не са оценили хитовете й през миналата година, че дори обмисляла да напусне продуцента си.

Босът Митко Димитров обаче не си давал зор да я успокоява, защото бил свикнал всяка година след наградите да има сърдити. Досега обаче никоя певица не го била напуснала наистина по тази причина, пише lifestyle.bg.

ВИЖТЕ МНОГО СНИМКИ ОТ НАГРАДИТЕ ТУК:

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Награди

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Концерт

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Бекстейдж

Снимки: Bulphoto