Поп-фолк певицата Анелия най-сетне „отвори“ вратите на своя дом за меломаните. 37-годишната пайнерка сподели кадри от луксозния имот в полите на Витоша, който се оценява на близо 2 млн. лева. Всъщност това е вторият толкова скъп дом във фолка, идея по-евтин е този на колегата й Константин.

Ето видео от дома на Анелия...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on

До сега певицата е споделяла снимки от двора на баровската къща. Причина за това са хорските приказки, както и недоброжелателните коментари в лайфстайл средите от хора, смятащи, че звездите публикуват фотоси от този тип, за да се похвалят с охолния живот, който водят. В социалната платформа Инстаграм изпълнителката на „Ти си“ качи видео от дома си, в което апелира последователите да спазват противоепидемичните мерки:

„Сега е моментът да споделя, че всъщност животът винаги ще продължи, купоните винаги ще съществуват, излизанията винаги ще са част от живота ни, но сега е моментът всички да сме изключително отговорни, осъзнати, така е моля ви, призовавам ви, стойте си вкъщи. Целувки, обичам ви.“ То също е заснето във външната част на имота. Впечатление правят масивните колони, вероятно водещи към една от терасите и красивата зеленина, за която се грижи градинар. По-любопитното видео пък е от трапезарията на Анелия, в които се виждат таваните на няколко нива, стълбището и дървените мебели. В профила й има клип от коридора към спалните помещения. Всъщност тя купи терена преди 6 години, но строежът се забави, заради некоректни майстори.

В къщата певицата в момента е сама. Пратила е дъщеря си Ивон да живее при баба си в апартамента й, тъй като преди обявяването на извънредните мерки имала няколко участия зад граница и се притеснявала за здравето на момиченцето. От друга страна малката дама успява да се фокусира по-добре върху уроците, пише Телеграф.