Анелия стана "Музикален идол на 2013 година". Призът, който се връчва за втора поредна година, й бе присъден от телевизия "Планета" на церемония, провела се миналата седмица.

"Това е една специална и изключително важна награда за всеки един изпълнител. Всяка една награда е важна за човек, който работи през годините. Това е едно признание и уважение за работата ти" - сподели фолк звездата пред ЬTV, пише signal.bg.

Хитовата изпълнителка подчерта, че не насилва нещата и всичко в професията й върви без особени трудности.



"Най-голямата магия е в това, че не правя нещо, защото трябва да го направя, а защото ме кара да се чувствам щастлива и тогава се получава обратната връзка. На мен не ми е сложно. Получава ми се с лекота да работя и да правя песни. Това ми е начин на живот - да работя, да правя песни... Някой път нямаш възможността да попаднеш на точния хит" - обясни тя.

Анелия закри Годишните награди на телевизия "Планета" със стилно и ефектно шоу. Въпреки че по време на сценичната й изява се случи гаф с прическата, като екстеншън внезапно се откачи от главата й и падна, тя запази самообладание и успя да завърши на ниво представянето си.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ НАГРАДИТЕ НА ПЛАНЕТА ТУК:

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Награди

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Концерт

12 Годишни музикални награди на Планета - 2013, Бекстейдж