Работата по новия албум на Анелия "Игри за напреднали" и приятелството с колежката й Андреа съвсем са изместили мъжете в живота на красивата певица, споделя самата тя пред журналистката Ива Димитрова.

По-голямата част от времето си фолкдивата посвещавала на дъщеричката си Ивон, а когато имала време за кино или кафе, звъняла не на гадже, а на Андреа, пише blitz.bg.

Двете фолк блондинки си брътвели за женски дреболии или пък за песни, но никога за мъже.

"Мъжът трябва да е много по-умен и успял от мен, той трябва да е повече от мен във всяко отношение. Да се уча от него, да черпя с пълни шепи и да ме респектира. Трудна съм за живеене, трябва много да ме обича, за да издържи на моя ритъм на работа. И си пожелавам да го срещна", твърди певицата.

Мнозина я заподозряха, че тя ще използва раздялата на бившия й съпруг Коко Динев с Емилия, за да се върне при собственика на "Кошарите".

Тя обаче обясни, че след като чула за промяната в живота на Динев само тактично го попитала как е и дали всичко е наред.

*Анелия и Ивон

За пръв път след толкова години Анелия открехна завесата пред събитията, довели до раздялата й с бащата на дъщеря й Ивон.

"Аз съм израснала в патриархално семейство и бях усвоила този модел на подражание, а той имаше друг начин на живот", обяснява певицата.

"Много се обичахме и той се грижеше за мен, което е нормално за всяко младо семейство, но бях млада и неопитна, омъжих се на 20, за него пък това беше първи брак. Имах проблемна бременност и всички тези фактори неминуемо оказаха влияние."

Коко Динев и досега си оставал един от най-скъпите хора на Анелия, още повече, че двамата поддържали перфектни отношения заради дъщеричката Ивон. Те често излизали тримата, а Ивон наскоро им направила забележка да й обръщат повече внимание.

Анелия не крие, че чака голямата любов и ако я срещне, първия човек, с когото ще сподели, е дъщеря й.

"Ивон е във втори клас, вече е голяма и би го приела", коментира красивата певица.

Тя се пази от мимолетни връзки и вярва, че когато й е писано, ще срещне любовта.