Анелия получи първия си приз "Видеоклип на годината".

Тя бе удостоена от читателите на Signal.bg с отличието за лентата към хитовия ѝ проект "Дай ми още", която излезе в началото на декември 2016-а.

Статуетката бе връчена на певицата от водещата Емилия Стоянова по време на интервюто й за "Открит микрофон".

"Хубаво е колегите да се уважават. Важно е да имаме едни интелигентни отношения, да се уважаваме. Награди ще има за всички, животът е пред нас. Надраснала съм тези неща, защото съм получавала всякакви награди и знам, че най-голямата награда човек трябва да търси у себе си. Успехът трябва да потърсиш у себе си, а не някой да ти го даде. Хубаво е да получаваш признание, някой път може да не получиш, някой път може да не е справедливо, пък някой път може и ти да си подбутната, затова не е хубаво да давам оценка" - сподели тя.



Анелия е категорична, че ще продължава да прави нови и интересни проекти, както и да се стреми да бъде новатор. "Публиката иска непрекъснато промяна и свежи неща" - подчертава тя.

Хитовата изпълнителка дава отговор на въпроса с кого би направила следваща колаборация и какви ще бъдат следващите й проекти до края на годината.

"Практиката показва, че колкото и да сме талантливи, колкото и да сме обичани, не правим ли хубави песни, няма как да останем във времето" - обобщава певицата.