На турнето на „Пайнер“ в началото на месеца, Анелия дефилирала с изкуствено дупе на сцената.

Певицата подскачала на подиума със специални гащи с подплънки, целта на които била да превърнат и без друго едрата й задница в сочна и бразилска.

Тази интимна подробност, с която Анелия решила де впечатли феновете си, издават пред „Уикенд” хора, проследили чалгаджийския тур зад кулисите му, пише hotarena.net.

Барабар с тоалетите и другите дамски принадлежности на звездата, почетно място в куфарите й заели въпросните гащи със силиконови подплънки „Уондърбра”, обявени за революционни от лидера в производството на елитно бельо.

*Анелия на турнето

Сутиенът за задни части имал едно специфично предназначение - да направи задника на Анелия по-голям, по-кръгъл и вирнат, и на сцената певачката да изглежда като клонинг на жената с най-апетитното дупе в света Дженифър Лопес.

„На външен вид бельото наподобяваше дамски кюлоти с висока талия с две големи подплънки отзад, които изпълняват ролята на чашки като при сутиените. Точно тези чашки пристягат и повдигат женската анатомия.

Изборът на Анелия да пее с бели дрехи на първия концерт не се оказа удачен, защото от близо подплънките си личаха. Публиката обаче едва ли е забелязала изкуствения й задник”, доложиха източници.

Вместо обаче да получи възхвали за южноамериканското си дупе, Анелия отнесла купища критики от сорта как се е изпуснала точно за турнето да избара задник като билборд на „Цариградско шосе”.

*Анелия на турнето