Фолк певицата Анелия има обувки за близо 100 000 лева.

Изпълнителката обичала да си купува дизайнерски модели от бутиците и почти нямала чифт, който да струва под 500 лева.

Красавицата не се скъпяла да си избира най-доброто и се фукала с уникални чепици. Имала от змийска и крокодилска кожа, с инкрустирани скъпоценни камъни, от лимитирани серии, модели по поръчка специално за нея, пише в. „Всеки ден“, цитира pik.bg.



Тя оправдавала огромното количество обувки с професията си. „Не мога да се появя на различни събития с един и същи чифт, после ще ме одумват една година”, обяснявала бившата жена на Коко Динев.

Тя самата не се наемала да изчисли точно колко пари са отишли само за краката й, но според приятелките й имала над 150 чифта.

„Ако за едни обувки дава средно между 500 и 1000 лева, горе-долу 100 бона са хвръкнали”, изчисляват конкурентките й. Колкото и да е вманиачена на темата обаче, изпълнителката на „Погледни ме във очите” не може да се сравнява с Галена. Тя е абсолютната рекордьорка по брой и цена на обувките във фолк средите.

Още от началото на професионалния си път Анелия даде заявки, че ще е една от най-стилните родни изпълнителки. Красавицата внимателно подбира и мъжете си в живота – винаги е с такъв, който може да й осигури желания стандарт на живот. Последното й гадже – бизнесменът Калоян Арсенов, пръскаше десетки хиляди по певицата.