Фолк фурията Анелия е напълняла жестоко през последните няколко седмици, коментират потресени в гилдията, както и фенове на чалгата. Звездата на "Пайнер" трупа килограми сякаш с часове.

Тя е пуснала коремче, заформила е двойна брадичка, а ръцете и бутчетата й се тресат от сланинки, пише ПИК бг. „Анелия се е закръглила. Прилича на прасе преди Коледа“, коментираха и клиенти на новия клуб „Мегами“, в който тя имаше участие преди няколко дни. Това обаче не й попречи да се натъкми в прилепнала черна кожена рокля, която да подчертае всичките й недостатъци.

Известни спортисти като Йордан Лечков и Красимир Балъков се забавляваха в компанията на фолк дивата. Анелия не пропусна да попее на ушенце на славните футболисти.



Според запознати причината фолк дивата да качва кила толкова бързо е любовна мъка. В средата на март се заговори, че Анелия се е загаджила с актьора Кристиян Кирилов, познат с образа на Митко от риалити формата „София – ден и нощ“. Двамата вече бяха спрягани за гаджета. Те се познават от две години, а тогава започнаха да излизат заедно. Актьорът е добре познат в попфолк средите, тъй като се е снимала в клипове на доста певици от бранша. От доста време Анелия споделяше, че е сама и търси любовта. Според предсказанията на астролог през 2016г. певицата трябва да срещне голямата любов.

„И аз самата две поредни години ходих на астролози и те ми казаха, че след 33-ата си годишнина ще срещна човека, който ще ме промени, каза певицата в началото на годината. Познати на дивата обаче твърдят, че от връзката й с Кристиян нищо не излязло и Анелия се поболяла от мъка. Тя лекувала разбитото си сърце с нощни похапвания и огромни количества шоколад.