Анелия позира за модната марка на популярния  коафьор Мирослав Ангелов- „AMIR Collection“ . Кадрите показват изпълнителката в съвсем нова светлина и с променена визия. В сесията Анелия е повече от гореща и секси, а косите й са доста удължени. „Анелия е претенциозна, както в живота, така и в работата. Тя е един истински професионалист“ – споделя младият стилист за звездата.

С новата си колекция Миро представя лимитирана серия бански костюми, която все още не е достъпна, но съвсем скоро ценителките на естетиката в плажните тенденции, ще имат възможността да се сдобият с някое от предлаганите модни изкушения.
Моделите ще се предлагат в ограничено количество, а официалното им представяне ще бъде на предстоящата седмица на модата в София.


И тази година традиционно, едни от най-успешните родни дизайнери, ще демонстрират новите си колекции на Sofia fashion week. Обикновено сибитието се провежда през септември, а в него се включват най-популярните красавици у нас. Тази година например лице на събитието ще бъде Ивайла Бакалова. „За мен Анелия и Ивайла Бакалова са истински звезди“, коментира Миро пред родните медии.