Неочакван обрат в личния живот на Анелия! Бившата жена на футболния и хазартен бос Коко Динев се върна при старото си гадже Илиян Димитров, по-известен като Иляка.

Последният е сочен за един от най-изявените столични наркопласьори, пише Уикенд, цитира slava.bg. В списъка с интимните завоевания на Анелия Иляка е непосредствено преди пловдивския плейбой Мартин Данона. С милионерския наследник заралийката започна връзка през 2010 година и по всичко личеше, че отношенията им са сериозни. Пайнерката даже го представи на медиите. Тя гордо позираше на светски събития до Мартин, чийто баща е собственик на транспортна фирма, обслужваща известна марка млечни продукти.

Данона, както всички наричат 26-годишния младок, се задържа с Анелия доста дълго време. Дори се говореше, че двамата обмисляли да заживеят заедно. Вместо да се нанесат под един покрив обаче, те неочаквано се разделиха. След разлъката фолк певицата бе свързвана с няколко спорни бизнесмени. Сред сочените за нейни последни гаджета бе пловдивският богаташ Жоро Казиното.

Днес Анелия пак била пристанала на Иляка. Не е ясно обаче дали за това е наясно Коко Динев. Във фолк средите се обсъжда, че изпълнителката се стараела да скрие авантюрата си с наркопласьора от бащата на дъщеря си. Още при първото й залюбване с Иляка Динев не одобрил връзката. Даже заплашил Анелия, че ще й вземе малката Ивон, ако не скъса с търговеца на дрога, твърдят хора с претенции да са запознати.