Стара война в чалгата е на път да се възроди отново, а главните героини в нея са Анелия и Галена!

Втората си е изпатила от действията на колежката си и й предстои да видим дали ще има отмъщение, говори се из коридорите на „Пайнер“.

Певици на продуцента Митко Димитров тръбят, че бившата съпруга на Коко Динев е подавала анонимни жалби срещу Галена в СЕМ с идеята да спрат няколко от клиповете й от излъчване по телевизия „Планета“, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net. В димитровградската компания достигнала информация от вътрешни хора в СЕМ, че получават редовно възмутителни имейли, касаещи видеата на звездата им Галена, която бе обявена и за Певица на годината.

Те били анонимни, но по начина, по който били написани, си личало, че са от нейна конкурентка. Най-удобно за Галка било да нарочи за виновник Анелия, тъй като смятала, че другите й съпернички не биха й подляли вода.



Сред мотивите, които били изтъкнати за цензура, са „предизвикателно поведение, подтикващо за развратен секс младото поколение“, визирайки клипа й „Пантера“, и „откровени голотии, които трябвало да се излъчват след полунощ“.

„Много колежки на Галена й имат зъб заради скъпите клипове и хитовете, които изкарва. Напълно очаквано е да се опитват да й мъстят по този начин. Като не могат да се състезават с нея наравно, ще подават жалби в СЕМ“, коментират хора от екипа на певицата от Смядово.

След като потърпевшата дочула, че й се кроят капани, първосигнално предположила, че в тази схема може да е замесена именно Анелия. Да нищи интригата коя порти звездата му, се заел и Митко Пайнера. Хора от обкръжението на заралийката смятат, че Анелия е неспособна да направи такава злина.