В новия брой на „Автограф” гостува най-обичаната изпълнителка за 2011 според известен български сайт – Анелия.

Зрителите ще видят певицата много свежа и лъчезарна, което се дължи освен на хубавото пролетно време и на усилени тренировки. В „Автограф” Анелия споделя, че се радва да е най-обичаната изпълнителка за 2011.

„Много приятно ми стана, когато ми се обадиха да ми съобщят, защото няма по-хубаво нещо за един изпълнител да чуе, че след толкова години хората продължават да слушат песните му и го харесват. Това е признание във всяко едно отношение. Дори се просълзих, когато ми дадоха тази награда, защото не можете да си представите какво удовлетворение е за нас изпълнителите, когато виждаме, че хората ни обичат и ни се радват. Няма по-голяма награда от това.”

Певицата се връща десет години назад и си припомня момента, когато 19-годишна е подписала договор с фирма „Пайнер”. „Аз си сбъднах мечтата, защото всяко едно момиче, току-що завършило музикално училище, иска да се реализира и да успее в тази област. Тогава се чувствах най-щастлива, защото бях като в приказка. Докато сега вече съм осъзната и като личност, и като жена, и като изпълнител с 10-годишна практика. Сега е сладко.”, споделя Анелия.

Нейната оценка е, че сегашният й период е най-успешния до момента. Сега певицата подготвя нови песни, ще ни изненада и с два дуета – единият в поп жанра, а другия в попфолка. Единственото, което издаде по този въпрос, бе че и в двата проекта дуетните й половинки са от мъжки пол и са известни изпълнители от съответния жанр, пишат от planeta.tv.