Фолкпевицата Анелия реши отново да смени цвета на косата си и да стане брюнетките. Точно с тази визия изгря на музикалната сцената и спечели толкова голяма фенска аудитория. Това породи съмнения, че пайнерката има нов мъж в живота си. Певицата е променила визията си за нов видеоклип, но смята в бъдеше да се подвизава именно в тъмен нюанс на косата. 

„Реших и го направих. Консултирах се с приятелки дали не взимам прекалено емоционално решение, обаче те казаха: „Давай, ние сме за“, споделя звездата пред „Папараци“. Промяната не е свързана с нов мъж в живота й, категорична е изпълнителката. „Всички, които ме видяха, казаха, че изглеждам много по-малка. Не знам дали защото съм с къса коса, или защото е нещо различно“, обяснява тя.

В лентата Анелия си партнира с най-новите плеймейтки. За идеята да включи изкусителките в проекта си, тя казва: „Песента се казва „Коте“ и естествено кои котета мога да взема, освен плеймейтките – най-големите котенца“. В една от визиите си хитовата певица е в ролята на строга господарка, докато в друга разкрива секси натюрела си.