Фолкдивата Анелия влезе в ново амплоа на актриса.

Според светските хроникьори изпълнителката на „Пайнер“ е част от нов български филм, но подробности около ролята се пазят в тайна.

Изпълнителката снима лентата от няколко месеца, като съчетава певческите си ангажименти с новите си задължения като актриса. Близки до певицата разкриха, че дори и във филма Анелия ще демонстрира гласовите си възможности. Не е ясно каква е ролята на блондинката и дали образът й ще се дублира с този в реалния живот.

Най-голяма подкрепа Анелия получава от щерка си Ивон. Малката госпожица не спирала да нахъсва звездата и редовно й помагала със заучаване на репликите. В последно време прави впечатление, че Анелия е смъкнала доста килограми, което дори притеснява феновете й, които си помислиха дали любимката им не е болна от нещо.

Според близки обаче многото ангажименти на изпълнителката й пречат да се храни редовно, което е причина за рязко сваляне на теглото. Самата Анелия пък много се харесвала в новата си форма, тъй като цял живот спазваше диети, за да изглежда добре, пише „Телеграф“.