На романтичните плажове на гръцкото курортното градче Вурвуру прекара последните няколко дни фолкпевицата Анелия.

Причината не се корени в нова любовна авантюра на звездата, а в снимките на клипа към новата й песен. След като последният й сингъл „Дай ми още” се превърна в истински хит в България, Турция и Сърбия, Анелия построи мост и към другата ни южна съседка, като записа дует с гръцкия секссимвол Кирякос Джорджио.

„Песента е любовна и много свежа. Снимахме в може би най-скъпия хотел в градчето. Всички бяха страхотни професионалисти, работихме два дни от сутрин до вечер. За съжаление, не ни остана време да разгледаме околността, но не ни беше и това целта”, обясниха за „Монитор” от екипа на Анелия.

Малкото си свободно време певицата прекара на частна вила, разположена по бреговете на Егейско море. За да я види, във Вурвуру пристигна и гръцката звезда Йоргос Ясемис. „Забавляваха се много. Той е много запален на тема джет-ски и искаше да повози и Анелия, но така и тя не успя да намери време”, допълниха още от екипа на изпълнителката на „Гот ми е”.

Новото парче с Кирякос Джорджио ще звучи на два езика – български и гръцки, като ще бъде разпространявано паралелно и в двете страни. Композитор е Даниел Ганев, който стои и зад „Дай ми още”, а клипът на песента се очаква да се появи у нас до няколко седмици.