Да трансформират спомените си в чиния, мечтаейки за бъдещето – такава задача ще получат участниците в MasterChef довечера по bTV.

Журито в състав Андре Токев, Петър Михалчев и Виктор Ангелов ще чуе впечатляващи изповеди за стари любови, предаността към родителите и безусловната грижа за детето, придружени с отлични чинии.

Цветно, вегетарианско и естетически издържано ястие ще бъде посветено на певицата Анелия, аржентинска паста – на вкуса от детството, съвременен прочит на класическо ястие от морски дарове – на обичан брат, а шоколадово изкушение – поднесено като извинение.



Мида Сен жак върху пюре от грах с шафранова пяна за 30 минути ще определи първия отпаднал от 21 топ любители готвачи. Малките детайли като правилното сгъстяване и претриване на пюрето, темперирането на сметаната и почистването на мидата от вода ще дадат предимство на гладиаторите.”.

"Всичко в шоуто е много истинско, няма сценарий и режисура, хората го изживяват, ние също! Третият MasterChef на България трябва да надскочи нашите представи, да ни смае!”, сподели за bTV Виктор Ангелов.