Анелия представи концерта си "Феноменална" в телевизионния ефир.

Телевизия "Планета" излъчи спектакъла, с който изпълнителката представи новия си албум. На сцената заедно с нея се качиха музикантите от Дани Милев Бенд, които бяха подготвили изключителни аранжименти на хитовете на звездата.

"С Анелия е изключително лесно да се работи, защото знае към какво се стреми и преди всичко е музикант", категоричен е Дани Милев.

На сцената прозвучаха и дуетите на певицата заедно с Миро, Преслава и Гъмзата. Освен многобройните фенове, сред публиката бяха и много колеги на певицата, които поднесоха своите поздравления. Ивана категорично заяви от сцената, че Анелия освен изключително талантлива, е и много смела, защото един такъв концерт с толкова много музиканти и изпълнен изцяло на живо, е огромно предизвикателство и се изисква много труд.



Не закъсняха и коментарите на феновете, които споделят мнения в социалната мрежа спектакъла. Те поздравяват любимката си за всичко, което прави за тях и заявяват, че с този свой проект е надскочила успеха на предходния си концерт, който бе факт преди две години, а поводът бе 10-годишен юбилей на звездата.

В момента Анелия се радва на успеха на песента "Не мога да губя". Тя се превърна в най-въртените песни в българските клубове. Паралелно с многобройните си участия, певицата работи и върху следващите си музикални проекти. Още в края на миналата година тя сподели, че голяма част от песните, с които ще атакува класациите през 2015 година, са вече готови. Анелия залага на няколко различни автори, с които ще поднесат разнообразие в стилово отношение. Разбира се, Анелия няма да изневери на себе си и тази година също ще заложи на открояващи се песни като звучене.

"Имам свое собствено отношение към музиката, винаги работя заедно с авторите и искам да оставям по нещо от себе си в проектите", категорична е тя.