В новия брой на “Автограф” гостува Анелия.

Певицата споделя емоции и впечатления от концерта “15 години Планета ТВ”.

Казва, че много обича работата си и срещите с почитателите и е от хората, за които живота е прекрасен. Гледа положително на всяко едно нещо в живота и се забавлява. За тези 15 години, откакто е на екрана на телевизия “Планета”, Анелия е успяла да разбере каква е формулата за успех на един изпълнител.

“За да останеш във времето е хубаво да се развиваш, да си новатор, да си непрекъснато интересен и да имаш индивидуалност. Иначе започваш да ставаш скучен на публиката. Талантът не го споменавам. Той не подлежи на обсъждане, защото е в основата. Хубавата музика също, защото най-важното са песните”.

Като всеки изпълнител и Анелия е имала трудни моменти в своята кариера.

“Обикновено това се случва, когато има някакъв преход. Например при мен се случи, когато се разделях с Тодор Димитров-Токича и трябваше да започна наново. Бях свикнала да имам музикален продуцент, а трябваше да поема отговорността сама за себе си, което си беше сътресение до някаква степен за мен. Първата година след раздялата с него определено беше трудна, защото трябваше от момичето, което беше обгрижвано от един човек, да започна едно ново начало, да се справям с всичко сама, да се боря с конкуренцията. Но това са неща, които минават и заминават и когато един човек е роден да прави дадено нещо, той не може да избяга от това. Когато си обичаш работата и знаеш какво правиш и си роден с късмет, нещата си идват на мястото”, казва Анелия.
В “Автограф” певицата споделя, че напоследък се чувства в много добра форма, но не знае на какво се дължи това.



“Всички ми казват, че много добре изглеждам и имам по-особено излъчване. Сега съм в перфектна форма откъм килограми.”
Певицата не потвърждава и не отрича предположението на водещата Галя Димитрова, че може би е влюбена и затова се чувства и изглежда така добре.

“За личния ми живот няма да споделям нищо” със закачлива усмивка казва певицата. “Просто спортувам редовно. Оставих месото. Ям сирене, яйца. Пречиствам си организма, не пия, не пуша, явно целия този здравословен начин на живот ми оказва влияние”, казва още Анелия в “Автограф”