От няколко месеца в чалга средите се мълвеше упорито, че Анелия е бременна. Певицата на няколко пъти беше засечена с коремче, което дори най-отпуснатите рокли не можаха да скрият.

Звездата нито потвърждаваше, нито отричаше слуховете. Истината е, че самата изпълнителка дълго време не подозирала, че очаква дете, защото имала т. нар. цветна бременност. За нещастие нещата не се развили добре и певицата изгубила бебето при спонтанен аборт. Според близки до хитовата изпълнителка баща на бебето е известен софийски бизнесмен, с когото певицата има връзка от известно време. Той също до последно не знаел, че скоро може да стане татко.

След болезненото събитие Анелия не допуснала да я завладее депресия, хванала се здраво в ръце и се отдала на къртовска работа, за радост на нейните фенове, които не подозирали за драмата, сполетяла любимката им. Това лято тя ще покорява отново сърцата им не с един, не с два, не с три, а с цели четири проекта, пише blife.bg.



„Работих усилено тази пролет и резултатите са налице. Вече заснех три клипа, четвъртият предстои. Ще пусна парчетата почти едно след друго, но не се притеснявам от това, защото всяко едно е много различно от другото. Две от тях са мои самостоятелни, имам един дует с поп изпълнителя Danny Levan и една колаборация с цяла голяма група. Но няма да издавам повече, за да не се губи ефектът от изненадата“, сподели неотдавна Анелия, която винаги е била воин по нейните собствени думи.

Освен това звездата започнала да посещава фитнеса три пъти в седмицата, отделно тича на открито в парка всяка свободна минута и спазва хранителен режим. Всички тези усилия дали резултат за кратко време и звездата на “Пайнер” вече е в перфектна форма, както показват снимки от едно от последните й участия - на концерта на родителите на Цветелина Янева - Георги и Пепа Яневи от оркестър “Орфей”. Събитието се проведе в края на май в Пловдив и събра на едно място много от звездите на поп фолка.

Сн. Фейсбук