Юбилейният концерт на Анелия ще бъде излъчен в телевизионен ефир по време на предстоящите коледни празници.

"Концертът ще бъде излъчен навръх Коледа в национална медия. Съвсем скоро ще се се завърти и по нашата телевизия /б.а. Планета ТВ/ . Благодаря на всички мои почитатели, които 10 години не спират да ме подкрепят и са зад гърба ми" - споделя певицата в "Нека говорят с Росен Петров".

Изпълнителката на "Пайнер" казва, че 10 години на сцената не са много време. Тя подчертава, че музиката е животът й и постига всички свои успехи с много упорит труд.

Макар че през ден има участия, Анелия преодолява умората, защото срещите с публиката я зареждат и мотивират. "Този месец имам 6 почивни дни, миналия беше по същия начин" - казва тя.

На въпрос дали може да се нарече богата, фолк звездата отговаря: "Живея много добре! Живея повече от чудесно! Когато започнах да се занимавам с музика, парите бяха последното нещо, за което съм мислила. Когато работя с някой композитор и текстописец казвам: "Не ми говори за пари!". Парите ще дойдат впоследствие. Аз искам това, което правя с екипа ми, да е удоволствие."

Тя е на мнение, че хората имат тънка чувствителност и винаги усещат, кога се работи от сърце и кога е просто заради финансови интереси, пише signal.bg.