След като вкара в предишните си клипове Черната Златка, палавата Елеонора от Big Brother, настоящата му приятелка – моделката Кристина и съблазнителната му колежка Ваня, младата надежда на Ара избра бившата телевизионна водеща и футболна половинка Симона Първанова.

Лентата проследява забавна и комична история с лек драматичен момент.

Този път изпълнителят е бедно момче от Перник, което решава да си търси късмета в столицата. И мисли, че го е намерил, срещайки сексапилната блондинка, пише Blife.bg

Тя обаче си пада по съвсем друг тип мъже... Успява ли наивният младок да впечатли отраканата софиянка с тениска, на която собственоръчно е написал марката “Versa4e” и какво друго му се случва в големия град – отговорите ще намерите в клипа на “Градски мацки”.

Ангел умишлено задържа пускането на новото си видео в ефир, защото имаше известни притеснения дали е уместно и коректно спрямо перничани да ги възпява в момент, когато те се борят с последствията от силното земетресение, разлюляло ги миналия месец.

Но след като получи подкрепата на феновете си в различни форуми, съобразителният певец реши да ги зарадва в деня на детето с нещо, което безспорно предизвиква много усмивки.