Като един от най-хубавите моменти на сцената, библейските момчета Ангел и Моисей, познати в началото като "Beautiful Mess", определиха изпълнението им на "Черно море".

"Не очаквахме такава еуфория. Публиката я виждахме толкова изригваща", призна Ангел в "Здравей, България", пише Нова телевизия.

Момчетата разкриха, че по аранжимента на песента са работили заедно с Графа, на когото са изключително благодарни.

А речитативите, които са извън песента, са ги писали Ангел и негов приятел.

Ангел и Моисей разказаха, че изборът на песента, която изпълниха на десетите елиминации – "Stand by me", не е случаен.

"Това е първата песен, по която работихме двамата. Аз имам много до някъде приятни, до някъде не, спомени в подлеза през февруари месец. При -12 градуса пеех, за да си изкарам парички. Не ми беше удобно да звъня на нашите, че съм закъсал и си казах, "защо пък сам да не си изкарам парите", сподели Моисей. Той потвърди, че и сега би направил един концерт в подлеза, дори и само, за да си стопли душата.

Ангел и Моисей заявиха, че въпреки че излязоха от "X Factor", възнамеряват да запазят концепцията си и да работят заедно. Двамата споделиха, че много добре се разбират със своя ментор – Поли Генова, и допълниха, че искат да пеят заедно с нея. "Тя е много готина и точна, винаги влиза в положението и много можем да научим от нея, тъй като е човек с опит", заяви Ангел.

Момчетата заявиха, че искат да се наложат като стил и стандарт, вместо да копират и да подражават на някой изпълнител. Те допълниха, че "X Factor" е едно голямо преживяване за тях, което обаче е взело своите жертви. "Хора, мечтайте, дерзайте, бъдете настоятелни и упорити" - беше посланието, което двамата отправиха към всички онези, които искат да участват във второто издание на шоуто, за което вече текат записванията.