"Цялата информация, която се бълва, не е вярна. Това е един агресивен господин, който заплашва жени. Заплашил е и Ива. Заплахите са отправени с особена жестокост". Така синът на актрисата Аня Пенчева – Ангел Караньотов коментира ареста си.


Караньотов и приятелката му Ива Русинова бяха задържани заради побой над 39-годишен софиянец. Инцидентът е станал в неделя близо до летището край Сапарева баня. "Каза ми, че на тази писта няма да остана жива здрава, дойде да ми се покаже кой е. Каза ми, че съм щяла да пострадам. Бях с приятелката си. Обадих се на Ангел да му кажа, че съм изключително притеснена, че сме две жени и ни заплашват", заяви Ива Русинова.

"Има заплахи. Защо полицията не обърне внимание на това? Господинът събира групировка. Това е агресивен човек, който в деня на случката е направил поне 10 конфликта с мотористи. Това, че аз съм отишъл в този момент там, че са го ступали, че са му счупили зъбите някакви хора – не го прави невинен автоматично", настоя Караньотов пред Нова тв.

Той разказа, че когато приятелката му се е обадила уплашена, че някакъв мъж я заплашва, той веднага тръгнал към мястото. "Отивам и в този момент се разиграва някаква свада. Това, че съм бил там и това, че съм син на Аня Пенчева, не ме прави виновен. Има снимки, има доказателства, нека някой да каже дали съм бил замесент", заяви Караньотов.

Според Ива Русинова разправията е станала на около 100 метра от двамата. "Случваше се далеч от нас, бяха се събрали хора от цялото летище”, разказа Русинова. По думите й двамата имат издадени призовки в качеството им на свидетели. "Отидохме в полицията и дадохме показания", обясни Русинова. "Дадох си показанията, лежах си 24 часа както си му е реда", допълни Караньотов.

Мъжът, който е бил бит - Ахмед Шерифов отказа коментар.

източник: Трафик нюз