Ангел Ковачев снима 2 клипа в Гърция, с екип от 30 души. Певецът разкри в предаването "На кафе" заглавията на парчетата: "Свободен" и "Моята причина". Първото парче, което Ангел ще пусне като самостоятелен изпълнител е "Свободен", пише Unison.bg.

"Мястото отговаря много на сюжетната линия, която измислихме с режисьора Томислав Михайлов. Свободен", което ще излезе в края на месец май, а "Моята причина" ще излезе към края на август" - споделя Ангел в ефира на Нова телевизия и добавя: "Аз съм готов с 5-6 трака, но предпочетох да заснема 2, за да съм един ход напред и да мога да пусна ново видео, когато реша."

Припомняме ви, че по-рано тази година стана ясно, че Ангел и Моисей ще продължат кариерите си като самостоятелни изпълнители. Двамата бяха сред най-популярните участници в X Factor и представиха на публиката няколко хитови парчета след края на шоуто.

Въпреки решението да продължат поотделно, Ангел споделя, че двамата са в добри отношения и със сигурност след време ще зарадват феновете си с ново съвместно парче.