Един от ангелите на Victoria's Secret съобщи, че обръща гръб на модния свят, за да запази привлекателното си тяло за егоистичния си съпруг, съобщават американските медии.

21-годишната красавица Кайли Бисюти взе решение да напусне Victoria's Secret, тъй като професията й противоречи на християнските убеждения на мъжа й.

"Тялото ми трябва да се вижда единствено от съпруга ми. Това е нещо много свещено за нас", отбеляза тя пред известен таблоид.

"Не съм искала да бъда такава манекенка. Не желая да бъда и образец за подрастващите моделки. Много християнски момичета ме гледат с широко отворени очи и мислят, че е напълно нормално да развяват прелестите си по бельо пред влажните мъжки погледи. Но това съвсем не е така", подчерта дългокракият ангел.

Неотдавна Бисюти пребори 10 000 претендентки, за да спечели престижен конкурс на Victoria's Secret. Тогава тя бе на 19. Красавицата мина под венчилото преди няколко месеца.

"Victoria's Secret бе най-висшата ми цел в живота. Тя бе всичко, което някога съм искала в професионален план. Всъщност обичам всичко, което правих за агенцията. Беше забавно. Но колкото повече се разнасях по бельо, толкова повече се убеждавах, че това ме кара да се чувствам неудобно заради убежденията ми. Християнка съм, чета Библията често. И това е в разрез с нея", завърши Кайли, пише БГНЕС.

Вижте фотогалерия:

Кайли Бисюти