"Помпат се изкуствено есемеси за Ангел, защото на финала всичко зависи уж от зрителите и тяхното гласуване. Журито няма да има право да оценява танците на двойките в петък и чрез манипулиран вот продуцентите искат да си подсигурят победителите, които няма да са нито Елен и Калоян, нито Стелла и Наско", разказа вътрешен човек от риалитито на Нова телевизия.

Ангел е любимец на Нико Тупарев, който го иска за победител, защото за разлика от Елен и Стелла, младокът ще се съгласи да подпише по-обвързващ договор за бъдещите си изяви и евентуални риалити проекти на продуцента.

Младата аудитория е луда по песните на Ангел и дуетната му половинка Моисей, което би осигурило висок рейтинг на всяко предаване, в което двамата се появят.

На крачка преди големия финал интригите, напрежението и простащината взеха връх и участниците се изпокараха помежду си.

Стелла дори си позволи да покаже среден пръст на актьора Калин Сърменов, който в ролята си на жури неведнъж й даваше ниски оценки и остро критикуваше танцувалните й умения.

"Стелла се изложи много грозно! Показа абсолютна липса на морал и съм много разочарован, че тя въобще стигна до финала", гневно коментира директорът на Сатиричния театър и сподели пред "България Днес", че според него победителка трябва да е Елен Колева.

"Тя най-много пали, въпреки че в последния танц беше доста разклатена. Ако напрежението не й изиграе лоша шега, Елен трябва да спечели."

На Ангелова обаче, изглежда, не й пука особено и не се чувства засрамена от постъпката си, защото още на следващия ден след излъчването на скандалното видео написа на профила си във Фейсбук:

"Това не е първият или ще бъде последният среден пръст, който някога ще дам, но със сигурност ще е единственият среден пръст, допуснат в ефир, към г-на ...".

Стелла си позволява да се държи както си иска, тъй като прекрасно знае, че няма никакъв шанс да спечели купата от състезанието.

Глория пък е крайно разочарована от нагласения край на шоуто и остана доста неприятно изненадана от отпадането й още преди полуфинала.

"Не желая да коментирам, за мен шоуто приключи, моите фаворити Део и Люси също отпаднаха, така че сега може би стискам палци най-много за Ангел", коментира пред "България Днес" певицата, без да знае, че именно Ангел я издуха нечестно от надпреварата.