Ангел подготвя новия си музикален албум, който до няколко месеца трябва да бъде факт.

Това разкри изпълнителят при гостуването си в "Открит микрофон", пише Signal.bg.

Той сподели, че е изключително доволен от жеста, който Алисия е направила към него като е приела с удоволствие да се включи в актуалния му хит "Плачи сега".

"Тя ми помогна много. Условието й беше клипът изцяло да го поеме тя, което за мен беше още по-добре, че тя ще помогне да направи целия стайлинг и абсолютно всичко." - разказа той.

Успехът на парчето със сигурност ще се отрази на новата посока в стила на изпълнителя на Ара Мюзик.

"Мисля да се ориентирам към тази посока. Работим в момента и това е причината да не съм изкарал песен за лятото. Имам три нови песни, които са записани и са готови, но заради тази песен с Алисия решихме, че ще променим малко стила и ще правим по-различни неща от тези, които досега съм правил" - каза той.

Певецът поясни още: "Тези песни, които ги имам, са в типичния ми стил и сме ги оставили за по-нататък. Аз работя и за албум. В края на годината ще бъде издаден мой втори самостоятелен албум. Това не пречи, че ги имам тези песни, те не се губят - ще са в албума, може би ще пусне и една от тях самостоятелно".

Ангел подчерта, че в момента подготвя нов сингъл, който най-вероятно ще излезе през есента.

"Решихме да направим пак нещо стойностно и различно. За никого не е е тайна, че Алисия е много различна от масовата попфолк музика, която правят певиците. Ще направя нещо, в което пак да си го има елементът на попфолка, но да е в този стил на Алисия. Продуцентът ми одобрява и точно това иска. Идеята за "Плачи сега" дойде от него" - обясни певецът.