Въпреки, че е част от музикална компания “Пайнер” само от няколко месеца, Ангелина вече засне своята първа фолклорна програма.

Зрителите на телевизиите с марката “Планета” вече я познават от традиционната празнична програма “Пролет в приказките”, в която тя направи своя официален дебют с тракийската мелодия “Петко войвода”.

Преди броени дни Ангелина и екип на телевизия “Планета” реализираха видеозаснемане на пет от песните, които ще намерят място в първия й самостоятелен албум. Мелодиите са от различни фолклорни области - има шопска, македонска, две родопски като едната е дует с Николай Славеев и една авторска песен. Тя се казва “Огън ме гори” и е по музика и аранжимент на Димитър Милев, а текстът е на Ана Вълчева.

Снимките на клиповете са реализирани на три различни локации сред красивата природа на Родопите. Оригиналните хореографии на цялата фолклорна програма на Ангелина са реализирани от професионална танцова формация “Антик”.

Дуетната песен с Николай Славеев се казва “Шинкольо, мари, хубава” и е заснета на връх Рожен, в приказната атмосфера на местността “Хайдушки поляни”. Това е първи дует на двамата изпълнители, въпреки че те са добри приятели и мнозина знаят, че Николай Славеев е кум на Ангелина. Нейният съпруг, Димитър Милев, е човекът, с който Николай Славеев работи в тясно сътрудничество през последните десет години. Именно Димитър Милев е аранжор на десетия, единадесетия и дванадесетия албум на Николай Славеев.