Бившата футболна половинка и участничка в  "Биг Брадър" Ангелина Ангелова изпрати "писмо"  озаглавено "5 съвета за безболезнена раздяла" до вратарят Славчо Тошев, които скоро се раздели с приятелката си Виви.

В рубриката "Под ножа" на пловдивския сайт "Под тепето" хубавицата заявява, че със съветите си ще се пробва емоционално да подкрепи "колегата" си, защото е веща в разделите.

"С оглед на това, че имам опит в сферата на разделите и не, защото съм го искала, а защото така се е случило, ще се пробвам емоционално да подкрепя "колегата" Славчо Тошев. Като момент от нашия живот тези неща се случват без значение дали ние ги предизвикваме или някой друг. Но като цяло е най-добре да гледаме от положителната страна и със самоирония да излагаме сами грешките си. Е,Славчо сгреши много. Не с друго, а с избора на половинка. По този повод ще дам 5 съвета за безболезнена раздяла.

1. Колкото е по-известна златотърсачката, толкова повече боли. Така че докато сте заедно не я правете по-известна, отколкото е. А в момента, в който се разделите, не продължавайте да говорите за нея, защото я правите още по-известна! По-добре си намерете нова ...

*Славчо с вече бившата си половинка Виви

2. Не си взимайте кученцето, което сте й подарили (колата, дрехите, бижутата, апартамента или за каквото друго там ви стигат парите), защото първо ще ви напомнят за нея и алчния и задник, и второ- следващата едва ли приема подаръци втора употреба.

3. Не посягайте към алкохола, защото когато ви се замъгли погледа е много вероятно да привлечете към себе си следваща такава. Която е възможно да ви се стори различна, в зависимост от количеството алкохол, цвета на косата, размера на бюста и количеството грим-другото е еднакво.

*Славчо и Ангелинка

4.Ако разказвате сърцераздирателната си история, пускайте по една-две сълзи от време на време, за да може хората наистина да ви съчувстват, а чак след това да ви се присмиват.

5. И колкото и да е болезнена раздялата ви, благодарете се, че не ви е оставено наследство от бившата ви половинка, като например хемороиди, гъбички или други полово предавани болести. А ако е така- пратете и мургавите изпълнителите на някои музикални компании да се прегледат, така поне ще ви запомнят с добро, че може и песен да ви посветят.

*Славчо и Ангелинка

Вижте видео:

Big Brother 4: Ангелина Ангелова визитка

Славчо Тошев гостува в Неудобно

Снимки: podtepeto.com