Ани Хоанг и Людмил Иларионов гостуват в предаването “Звездно”, за да представят новия видеоклип “И взривявам” ft. N.A.S.O. За Люси е в реда на нещата коментарите в социалната мрежа да са разнополюсни.

“Мненията за Ани винаги са “От... до”. Естествено, от колкото повече хора бъде харесан един клип, толкова по-добре, но не на всяка цена – а Ани се намесва – Правим това, което ни харесва и това ни доставя удоволствие. Не се вълнуваме толкова дали на 100 процента ще бъде харесан даден продукт или не. Ние го правим с любов, правим го така, както ние го виждаме и както ние го чувстваме.”

Двамата разкриват, че подготовката за “И взривявам” е отнела доста време, най-вече заради танците.

“След като чухме песента, решихме че това парче е много експлозивно и взривяващо, както е заглавието и решихме, че трябва на всяка цена да има танци. Свързахме с VS Dance, да не кажа една от най-яките денс групи, с хореограф Виктория Димитрова – Goldy. Аз ги бях гледал преди доста време и решихме, че искаме да го направим с тях. Трябваше да намерим много голямо студио, което беше една от трудностите и Слава Богу го намерихме. Около летището има уникални студиа, които са едни големи хамбари, високи 20 метра и можеш да събереш толкова хора, говоря за 50 човека”, казва Люси.

За да може да заснеме по най-добрия начин хореографията режисьорът използва кран, дълъг около 13,5 метра и висок 5,5 метра. Той споделя, че в крайна сметка в този видеоклип е разчитал най-вече на VS Dance, защото тяхната роля е ключова в случая.

“Репетициите на цялата група бяха много трудни, защото трябваше да съберем всички хора и то в голяма зала. Близо месец и половина се занимавахаме само с танците. Ние бяхме готови с песента много по-рано и можехме да я пуснем още през септември, но трябваше да изчакаме групата, те трябваше да направят репетициите и решихме докато не направим всичко супер, да не го правим”, споделя още Люси.

За колаборациите, които в световен мащаб са музикален тренд, Ани Хоанг признава, че тя не дели музиката на жанрове.

“В ежедневието си слушам и поп-фолк, и R&B, и се радвам, че мога да правя и двата стила и че ми стоят и двата. Поп-фолк изпълнителите винаги са били толерантни към всички други стилове, може би в последно време R&B композиторите и изпълнителите правят колаборации по-често, за което аз се радвам. Когато се получава хубава музика, няма никакво значение кой изпълнител от коя компания е и от кой жанр е.”
Люси казва, че е хубаво човек по някакъв начин да заявява своето мнение, да заявява себе си като личност, защото ако си мълчиш и си ниско там някъде, няма да си щастлив вътрешно. Двамата издават, че работят по общо парче, но засега Люси няма достатъчно време, за да го запишат. Надяват се, че това ще се случи през 2018 година, пише planeta.tv