Ани Хоанг и Людмил Иларионов - Люси разказаха каква е историята около скандалната им песен "К'во ме гледаш", която преди броени дни взриви Мрежата заради нецензурния текст, който е използван.

Изпълнителката на "Пайнер" подчерта, че с Люси не са имали за цел това парче да бъде издавано на музикалния пазар.

След изтичането в интернет обаче, "К'во ме гледаш" доби голяма популярност, а коментарите на меломаните са на двата полюса - от една страна са суперлативите за Ани Хоанг, която рапира много добре, а от друга - негативните мнения заради текста, който е доста хард.

"Малка част от теkста е мой, но по-голямата част е на СкандаУ, те застанаха плътно с името си зад това. Музиката и аранжиментът са си мои" - сподели той.

Вчера тандемът реши да пусне Official lyric video на парчето, а Люси Иларионов сподели пред Signal.bg, че има идея да направи интересен клип, в който главни герои ще бъдат феновете.

"Сега искаме да направим видеоклип на това парче. Идеята ни е всички, които искат да участват, могат да снимат свои клипчета и да ги изпращат на имейл: kvomegledash@abv.bg Може да се снимат как казват дадена фраза от текста на песента, а най-интересните, най-готините ще съберем и ще направим видеоклип" - разказа режисьорът.