Нечуван скандал е избухнал в "Пайнер" тези дни, научи ПИК! Тайфун от нерви е довлякла на продуцента си Митко Димитров певицата му Ани Хоанг. Половинката на режисьора Люси Иларионов си позволи да заснеме клип с толкова дръзки сцени, колкото не се е осмелявал дори провокатор №1 в чалга средите у нас - Азис. Преди часове в канала на димитровградския музикален гигант в "ЮТюб" бе качено видеото към новата песен на Хоанг - "Банана".

Паралелно, на другата платформа за видеообмен, "ВБокс", се появи и оригиналната версия. Така стана ясно, че преди премиерата му клипът е бил цензуриран от издателя. Режисьор на скандалното видео е Валери Милев. Под негова режисура певицата сервира на гаджето си яйца на очи под формата на мъжки полов атрибут. Най-скандалната сцена обаче е в самия край на клипа, когато Ани Хоанг блъска партньора си на легло и вади пенис колан. Напълно очаквано от тези сцени Митко Пайнера е почервенял от срам. Продуцентът побеснял, тъй като е виждал две и двеста в клиповете на своите подопечни чалгарки, но подобно нещо за толкова години в бранша никоя от тях не си била позволила да му представи за одобрение.

ПИК потърси фолк певицата на мобилния й телефон, но го вдигна Люси Иларионов. Макар да е преотстъпил мястото си на своя колега Валери Милев, режисьорът обясни какви всъщност са били мотивите на екипа при създаването на подобно вулгарно видео. "Всеки, който гледа клипа, ще вникне в замисъла.. Ани осмива един определен тип мъже - тези, които се епилират, бръснат се с лазер, ходят на педикюр и маникюр, ходят в мола и излизат от него с повече торби от жените си и си правят селфита навсякъде и по всяко време", коментира Иларионов.