Младата амбиция на попфолка Ани Хоанг още от дете искала да бъде певица. И най-вече да задмине по успех Глория. Клип с детските мечти на брюнетката се появи в мрежата.

По време на участие в детско предаване, малката Ани споделя, че най-много иска да успее повече от Глория. Записът е вероятно отпреди повече от 10 години, но фолк дивата още тогава има амбиции за голямата сцена.

Още като малка Ани се увлича по песните на Глория и дори в детското предаване ''Кой е по-по-най'' изпълнява един от старите хитове на фолк примата ''За добро или зло''. А на един от въпросите на водещия отговаря, че като порасне иска да стане по-добра и от Глория.

Днес за амбициозната изпълнителка вратите към голямата сцена са отворени, благодарение на гаджето й Люси Иларионов. Режисьорът открай време е покровител и ментор на младата звезда и полага сериозни усилия да я лансира успешно, пише kliuki.bg.

Заедно с това, Ани Хоанг не се бои да покаже малко повече плът на сцената, а и извън нея. Все пак отдавна у нас е практика фолк певиците да ходят полуголи, особено ако искат да пробият в лекия жанр.