Фолк певицата Ани Хоанг проговори за слуховете по свой адрес.

Певицата реши да отговори на нападките на Ники Китаеца, който я обяви за момиче на повикване.

Певицата категорично отрече това да е вярно и заяви, че Китаеца умишлено я напада.

„Той може да каже всичко. Навремето твърдеше, че нямам никакъв шанс без него“, каза певицата.

Според Ани нападките на Китаеца са умишлени. „Сега аз бих му задала въпроса, какво се случва с неговата фирма“, казва тя.

Освен като певица, в момента Хоанг се изявява и като актриса в новия сериал „Фамилията”. Приема поканата на продуцента Димитър Гочев, защото и бащата на героинята й е виетнамец.

В лентата Ани играе ролята на няма прислужница в къщата на бизнесмена Борис Арнаудов (Стефан Данаилов). Признава, че изпитва респект от популярните си партньори, но се надява, че ще се справи блестящо.

Щастлива е, че има горещата подкрепа от годеника си Люси Иларионов. Двамата се запознават по време на снимките на неин клип и усещат взаимно привличане, което се задълбочава покрай второто парче „Лекарство за мъж” и води до годеж.

„Благодарение на Люси успях да елиминирам връзка с момче, което искаше да си стоя в къщи и да бъда единствено домакиня”, откровеничи чаровницата.

Екзотичният си произход Ани приема като предимство и съжалява, че не се е постарала да научи бащиния си език. Предстои й пътуване до Виетнам и се притеснява как ще каже на баба си, че много я обича.

Подмятанията, че и тя се е подложила на пластична операция, пресича с думите: „Харесвам се. Имам плътни устни, малко дупе и подходящи за тялото ми гърди – защо ми е силикон!”, казва певицата пред „България днес“, цитира hotarena.net.

*Ани и Люси (Снимка: Bulphoto)