С оригинален мейкинг Ани Хоанг и режисьорът Людмил Иларионов – Люси пренасят меломаните на снимачната площадка на най-новия сингъл на звездата “Пак съм твоя”.

Красиви кадри, много настроение и весели емоции представя лентата, която вече може да откриете в официалния канал на телевизия “Планета”. Зрителите имат възможност да се присъединят към творческия екип на територията на “Кукла бийч” и плажа на с. Пастух край Бобошево, за да видят отблизо реализацията на видеоклипа.

Най-запомнящите се моменти за всички също са запечатани от камерата, за да ни заредят с много позитивно настроение, каквато е целта и на целия проект.

Както неотдавна сподели самата певица - “Краят на лятото дойде, но купонът продължава”. Това е водещият лайтмотив на “Пак съм твоя”, а по интереса към сингъла можем да отсъдим, че идеята на Ани бързо е достигнала до почитателите й.

Сингълът вече се радва на много положителни оценки, но най-красноречиво за успеха му говори фактът, че той намери запазено място в плейлистите на DJ-те в клубовете.