Младата поп фолк певица наскоро пусна дебютния си албум и твърди, че не иска да пропилява набраната скорост и енергия в почивка.

Тя издаде, че има страшно много идеи и желание да прави нови хубави неща."Оттук натам продължавам да правя нови песни. В момента работя по едно парче, което звучи доста по-различно. Работа - това ме очаква", закани се Ани Хоанг пред blife.

В тази връзка коментира една интересна снимка, която се появи преди време се появи в интернет пространството. На нея певицата е напъхала банкноти от доволни фенове в деколтето си.

"Какво да правя?! Малки са ми ръчичките", шеговито подметна половинката на режисьора Люси Иларионов.

Всъщност за никой не е тайна, че основно доходите на изпълнителите идват от участия. Работата им е да забавляват хората и е съвсем нормално да получават бакшиши от доволни гости, обяснява още Ани. Отказа обаче да каже каква е най-голямата сума, която е получавала.

"Дори аз самата, преди да започна да се знамавам с музика, съм ходила по заведения и съм си поръчвала песни. За мен по-важно е да отида в дадено заведение, то да бъде пълно, хората да се забавляват и собствениците да бъдат доволни, за да ме поканят пак, коментира попфолк звездата с виетнамски корени.

Относно предстоящите музикални награди Хоанг споделя, че не знае в какви номинации ще попадне, но е уверена, че всеки ще получи наградата, която е заслужил. Важното за нея е това, че е доволна от работата си през миналата година. Не се наема да прогнозира с кого ще спори за отличия, защото "ако някой днес не й е конкурент, това не значи, че утре няма да направи някой хит.

"Много се радвам на нещата, които прави Пламена. Тя се развива много добре и е много артистична и готина. Галин също направи хубава песен с Гергана. Изпълнителите, които работят и имат последователност, се виждат", категорично е тъмнокосото миньонче.