Първият дует на Ани Хоанг е с Илиян.

Преди време младата изпълнителка беше подсказала в телевизионно предаване, че ще записва съвместна песен с един от трио БИК, а повечето фенове се досетиха, че най-вероятно сценичният й партньор ще бъде Илиян.

"Като се замислиш и я сложиш до Илиян, или пък до Борис, или до Коцето, тя най-много си пасва с Илиян, а и Борето вече направи дует с Андреа" - обяснява Людмил Иларионов в "Открит микрофон" на Signal.bg.

За проекта Ани Хоанг разказва: "Няма нищо общо с "Тупалка" и "Йо, йо". Песента е в умерено темпо. Аз специално харесвам съдържателни текстове, за голяма любов, за хора, които много се обичат. Това е песен за голямата невъзможна любов, за двама души, които се обичат, а не могат да бъдат заедно".

Песента скоро ще бъде реализирана и като видеоклип, разкри Иларионов. "Текстът е на Мариета Ангелова, за два часа го написа. Музиката е румънско парче"- каза той и допълни: "Клипът ще го снимаме през януари, пък кога ще се появи..."

"Определено за наградите на телевизия "Планета" песента ще е готова" - категорична е певицата пред камерата на Signal.bg.