Този уикенд носителката на наградата “Дебют на 2011″, Ани Хоанг, бе специален гост на многобройната българска общност в Брюксел.

Това бе първото гостуване на младата певица в Белгия, като там тя бе в компанията на своя любим, режисьора Людмил Иларионов - Люси, пише planeta.tv.

По време на няколкочасовото си участие, Ани Хоанг изпълни всички свои популярни парчета, както и хитови песни на свои колежки. Най-аплодирани и желани от нашите сънародници обаче бяха песните с по-ориенталско звучене, които бяха викани по няколко пъти на бис.

На следващия ден Ани Хоанг и Люси решиха да се възползват от хубавото време и да се разходят из пролетен Брюксел.

Те посетиха един от символите на Белгия - прочутия Атомиум, който представлява визуално превъплъщение на концепцията за атома.

Двамата разгледаха и красивите катедрали в центъра на Брюксел, статуята на Каменния човек и много други интересни места в белгийската столица.

Наред със забележителностите на града, Ани Хоанг не пропусна да направи и шопинг тур, по време на който си закупи няколко тоалета.

Част от тях ще видим в новия видеоклип на певицата, който ще зарадва почитателите на модерния фолк в разгара на пролетта.

Снимки: Людмил Иларионов - Люси