Ани Хоанг все още е подвластна на емоцията от спечеления приз "Дебют на 2011 година" на телевизия "Планета".

„Това е най-хубавата награда, защото е голяма крачка напред за млад изпълнител, същевременно е една много отговорна награда, която се взима веднъж и се радвам, че е в моите ръце. Обещавам, че ще оправдая очакванията на всички, които са ме подкрепили и ще работя много по-усилено през тази година.” - споделя половинката на режисьора Люси Иларионов в предаване по телевизия Планета.

Ани прави силен старт с подкрепата на своя приятел, като успява да направи шест песни и пет видеоклипа само за няколко месеца.

По време на церемонията Ани не може да скрие вълнението си, но споделя, че не е успяла да каже всичко, което е искала.

„Признавам си, че бях много притеснена и развълнувана и не успях да изразя това, което чувствам. Но след концерта отидох веднага при моите родители, които бяха дошли да ме подкрепят. Прегърнах ги и се разплаках, имах нужда този момент да го споделя с тях. Те бяха много щастливи. Просто видях, че в очите им има много голямо удовлетворение, защото това да се занимавам с музика е било не само моя мечта, но и тяхна”.

Певицата признава, че когато се довери на един екип композитори и текстописци не желае да ги сменя. „Но от друга страна всеки един текстописец или аранжор си има своя почерк. Затова трябва да се работи с различни автори” - убедена е носителката на наградата "Дебют на 2011 година", пишат от blife.bg.