Ани Хоанг, която от няколко години се радва на щастлива любов с Людмил Иларионов - Люси, разкри защо топ режисьорът реши да влезе във ВИП Брадър.

"За него това си е една почивка, от която имаше нужда. Септември му беше много натоварен. Дори с нетърпение очакваше да започне ВИП Брадър, за да си почине. А и през това време няма да губи пари, защото той не би се съгласил да участва, ако хонорарът не го удовлетворяваше", казва фолк певицата пред в. "Шоу".

Плеймейтката Моника Валериева доста злобно изкоментира Преслава в Къщата, но Ани Хоанг заявява, че фолк звездата на "Пайнер" се е представила отлично в риалитито.

"Супер много й се кефя на Преслава! За мен беше удоволствие да я гледам. Много яко се представи! И въобще нямам представа откъде Моника Валериева има това самочувствие да я коментира! Преслава с толкова песни, с талант и с глас се е доказала! А Валериева какво е направила - парадира с една външност, която поне да беше естествена - добре, а тя е „ремонтирана" от горе до долу! Аз не се имам за някаква по-голяма работа, но поне зад моето име седи някакъв труд, някакви песни, правя нещо, за което съм мечтала от малка. А за Моника Валериева чуваме през последните две-три години само това, че се снима в попфолк клипове, че се навърта около известни личности, занимава се с чужди мъже и има някоя и друга корица, на която е гола! Ако зад името й стоеше нещо по-стойностно, ще й кажа "евала"! Но да коментира Люси или Преслава просто е смешно! Люси от 20 години е Люси и гради името си!Светлана ми се вижда добра като душа. Тя може да е леко наивна, но поне ми се вижда добродушна. Докато Валериева има самочувствие, което е без покритие! По-отблъскваща е с поведението си от Светлана.

Иначе Светлана твърди, че е приятелка с Преслава, но не мисля, че се държа адекватно. А имаше една ситуация, в която Гъмов каза, че е леко момиче и тя плака на рамото на Преслава. От истината ли я заболя нямам представа... Но факт е, че това момиче не работи нищо. Не е някакъв голям модел, който да прави корици и да изкарва пари. А парите за стандарта, който поддържа, със сигурност не падат от небето, така че няма защо да се обижда от това, че хората мислят, че гаджетата й дават и я поддържат. Нека си признае!".