След като в интернет изтече скандалната песен на певицата под името „К*рва като Моника”, Моника Валериевасе припозна в нея.

В самото парче се споменава името Моника, но така и не става ясно дали е посветена на моделката. Ани Хоанг твърди, че не е имала намерение да пуска въпросното парче, нито пък пее за въпросната госпожица. Просто това име се римувало с останалите фрази на парчето.

Скандалната Валериева обаче се откри в него, което по-късно прекръстиха на „К’во ме гледаш”, и дори заплаши фирма „Пайнер” със съд.

Ето какво каза по темата Ани Хоанг за читателите на „ШОУ”:

- Ани, доста скандална твоя песен изтече в интернет пространството. Мислеше ли си наистина да я пускаш официално?

- Тази песен си беше за наша употреба с Люси. Ние си правим такива парчета, но не сме имали смелост да пуснем нещо подобно. Изтече в интернет пространството, но сега се уверявам, че било за хубаво.

- Никой не е очаквал да чуе от теб толкова нецензурни думи. Имаше коментари, че не пееш ти в песента...
- Така е, защото досега винаги съм била доста по-умерена, романтична и любовна в нещата, които правя като творчество. За никого не е тайна, че правя и R&B парчета, това не е първото. Това е някаква моя друга страна.

- За Моника Валериева ли е правена песента?
- Не, в никакъв случай. Името не е патентовано само от нея – Моники по света има много. Много тъжно, че тя се видя в тази песен и започва да дава някакви обяснения, което е нелепо. Никъде не съм излязла и да кажа, че тази песен е посветена на нея. И както сега тя се оправи на ощипана почвам да си мисля, че просто това е трик на реклама. Съжалявам, ако хората, чувайки тази песен и тези рими, се сещат за нея. Това мен не ме засяга, всеки има право на въображение и мнение.



- Тя обвинява пък теб в опит да си направиш реклама на неин гръб...
- Нали?! Няма как да падна толкова ниско, че да си правя реклама на гърба на момиче като нея.

- От известно време тя също се мъчи да пробие на фолксцената – има вече издадена песен. Приемаш ли я за конкуренция?
- В никакъв случай. Аз винаги съм имала една мечта – музиката, и винаги съм се стремяла към нея. Не мога да приема за конкуренция и насериозно момичета, които един ден се събуждат с мисълта да станат по-популярни и най-лесният начин е да станат попфолк певици. Понякога е нужно само да имаш бюджет за песен и видеоклип и вече си фолкизпълнителка. Няма как да гледам на нея сериозно, защото тя за мен не е изпълнител.

- Наистина ли е звъняла на твоя шеф – Митко Димитров, за да го заплашва със съд заради въпросното парче?
- Г-н Димитров ми се обади и ми съобщи, че му е звъняла. Била се разпознала в парчето – как тази песен е за нея и сме уронвали авторитета й и щяла да съди фирмата. Това няма никакво значение, но тя излезе в публичното пространство с лъжа, че лично Митко Димитров й е звънял. А всъщност тя го е търсила – още на другия ден, вечерта, след като излезе парчето.



- Имаш ли проблем с боса на „Пайнер”? Твърди се, че те е уволнил...?
- Нямаме проблем, продължаваме да си работим страхотно. Шефът ме поздрави за тази песен, бийтът много му харесва и че е нещо различно от мен, което ми стои добре.

- Докъде стигна делото, което тя заведе срещу твоята половинка Люси Иларионов?
- Още до никъде. Тези дни има дело, но нищо кой знае какво не се случва. В нейния иск сумата, която иска, е 140 хиляди лева за уронване на имиджа. Това са много пари...

- През последните години залагаш на доста разнообразни парчета, които нямат нищо общо с попфолка. Бягаш ли от чалгата?
- Просто не ми се правят едни и същи неща. Обичам да слушам и R&B и се радвам, че мога да си позволя да правя и такива парчета. Общо взето никога не съм деляла стиловете – за мен има хубави песни и не чак толкова хубави.

- Люси все по-често снима клипове за колегите ти от поп музиката. Те как се отнасят към теб, след като знаем колко много „обичат” попфолка?
- Разбираме се много добре. Съвсем чисто и искрено усещам, че не гледат на мен по този начин на попфолк певица. Факт е обаче, че стиловете се делят, за огромно съжаление. Доста пъти се събираме и виждаме, опознаваме се и с по-голяма част от тях сме вече приятели. Много добре ме приемат, нямаме проблеми. Чувствам се като една от тях.

- Ани, от какви хора е създадено твоето обкръжение? Какви са приятелите ти, какво правиш през свободното си време?
- Ежедневието ми е различно. През последните 2 години в свободното си време излизам много с рапъра DEE, както и с други хора от неговия бранш. Даже в момента общувам повече с рапъри, отколкото с изпълнители от попфолка. Забавляваме се, като си правим точно такива парчета, като това, което изтече. Бийтове и рими – това е общо взето нашето ежедневие.

- А как стои въпросът с приятелствата в твоята гилдия? Имаше приятелство между теб и певицата Кристиана, която е половинка на композитора Оцко?
- Нямам лоши отношения с никого от колегите си. Не съм се карала с никого. Нямам обаче някого, с който да се виждаме и да си пием кафето. Кристиана вече не е в нашата фирма, не работя вече и с Оцко. Разделиха ни се пътищата, но не сме в лоши отношения.

- С Люси мислите ли за бебе?
- Не, не мислим. (смее се) Когато трябва да се случи, то ще се случи. Откакто Люси е по-променен като визия и начин на живот има свои професионални цели за осъществяване. В момента се е надъхал да сбъдва мечтите си, които са му в главата. Той записа и парче, накефен е и скоро ще снима видеоклип. При положение, че прави толкова хубави клипове на много изпълнители, представете си какво ще направи за себе си. Натоварили сме се с работа...



- Не може да не си попадала на коментари, че за теб прави най-хубавите клипове...?
- Това не е така. Понякога така се получава, защото му имам пълно доверие и го оставям да работи. Той е професионалист, има натрупан опит и му се доверявам той сам да измисли каква да е концепцията. Докато има изпълнители, които идват при него и казват какво точно искат и той съответно го прави. Има и такива, които показват някой западен клип и искат същото.

- И после негативите обира режисьорът, който е набеден в плагиатство...
- И след това обвиняват него, да! Той има достатъчно идеи просто трябва да го оставиш да си върши работата. Това са моите виждания.

Фенове могат да се снимат в скандалната ѝ песен.

„Не сме мислили за официален видеоклип на скандалната песен „К’во ме гледаш”. Макар да не сме го планирали, парчето върви повече от добре. Ще сглобим едно видео обаче, което ще бъде само за интернет, няма да се пуска по телевизиите. Който иска да се снима с телефон как танцува или пее на парчето, нека ни прати записа и ние ще го включим в любителското видео. Така че, няма да снимам официално клип, по-скоро ще събера феновете и хората, които се кефят на песента”, споделя певицата с дръпнатите очи.