През 2016 година Ани Хоанг представи три парчета, които бяха поднесени на публиката с ефектни видеоклипове.

Това са “Стой далеч”, чиято премиера беше през февруари, последвано от мащабния проект “На сантиметри” през юни и най-актуалното заглавие към момента “Пак съм твоя”. В края на годината Ани Хоанг прави своята равносметка, която първо сподели в ефира на телевизия “Планета”.

“Тази година правeх парчетата, които ми харесват на мен, не правех нещата на всяка цена и това, което би ме продавало повече като продукт в заведенията. Радвам се, че имах смелостта да започна да правя такива песни и че ги правя. Искам да имам зад гърба си парчета не само за маса, така че тази година бе година на вътрешно удовлетворение от творчеството ми”, разкрива Ани Хоанг, която през 2016 заложи основно на R’n'B проекти.

Певицата разкрива, че в личен план основните и по-големи промени са при Люси, а двамата продължават да са все така влюбени и щастливи. Тя споделя в “Звездно”, че на този етап въпросът за наследник не е на дневен ред при тях, защото тя самата не се чувства готова в този етап от живота си, а да имаш дете е отговорност и трябва да си напълно подготвен за това. Все пак Ани е категорична:

“Обичаме се, заедно сме и това някой ден ще стане”, сподели тя.

В момента двамата с Люси са съсредоточили усилията си върху подготовката на самостоятелните си песни, след което ще насочат вниманието си и към обещания на публиката дует.



“След като завършим и двамата проектите, най-вероятно в началото на новата година, ще се отдадем на една кратка почивка някъде на топло, защото аз си падам по слънцето”, разкрива първите планове на двойката за 2017 година, Ани Хоанг.

Тя допълва, че от новата година си пожелава да бъде по-добра, да има още повече вдъхновение и да прави това, което й харесва, защото за нея е много важно – всичко, което създава да й носи удоволствие.