Звездата на „Пайнер” Ани Хоанг е сред опарените изпълнители, преминали през пишман продуцента Николай Първанов, подвизаващ се с прякора Китаеца.

Певицата бе сред първите жертви на фалиралата музикална компания.

„Загубено време … Много некоректни хора, празни думи и обещания”, връща лентата назад Ани.

„За съжаление не ми остана хубав спомен от този човек”, заяви тя пред blife.bg.

„В българските „светски” среди обаче има много смешници”, допълва Хоанг, която е сред водещите имена в „Пайнер”. Половинката на Ани в живота, известният режисьор Люси Иларионов, също се произнеса и скочи на фалшивия продуцент и съпругата му.

„Всичко, което аз съм чувал за въпросната компания на Ники Китаеца, е как някой изпълнител си е тръгнал със скандал. Не какво са направили, а как са напуснали. Цялото това нещо е един фарс на един смешник, който аз призовавам да спре и да се скрие някъде. Да си гледа семейството и да не лъже хората с амбиции", заяви Люси.

„Работя с едни от най- големите звезди в България и мисля, че разбирам поне малко от шоубизнес. И когато срещу мен застане един човек, който аз лично не съм запомнил с нищо друго, освен с факта, че е бил мъжът на Азис, смятам, че такъв човек трябва да спре да се занимава с шоубизнес.

Предлагам му да се захване с порно бизнес или с пране на пари. Защото аз чух смехотворното му изказване как се перат пари и накрая излизали „малко по-чисти“.

Това изказване говори за интелектуалното му ниво”, гласи част от отвореното писмо до медиите, изпратено от режисьора през 2012 година.