Операцията за изрязване на корема, на която Люси Иларионов се подложи наскоро в турска клиника, бе голямо изпитание не само за него, а и за половинката му Ани Хоанг. Певицата от българо-виетнамски произход още не може да се отърси от притесненията, които я бяха обзели по време на интервенцията над мъжа й в първите дни от възстановителния му период.

“Няколко нощи не съм спала от страх, че нещо може да се обърка”, проплака тези дни изпълнителката с крехка физика. Тя била толкова стресирана, че се наложило Люси да я успокоява и уверява, че всичко ще е наред.

Ани трепери за мъжа си и сега, когато той вече се е върнал към обичайния си ежедневен ритъм. Старае се да се грижи за него и да му помага да спазва хранителния си режим. “Осъзнах колко много го обичам”, казва певицата. Покрай операцията на Люси тя много мислила за връзката им и се убедила, че именно той е мъжът на живота й. В момента двамата са по-влюбени от всякога.

“Вече свалих първите 20 килограма”, хвали се Иларионов, като подчертава, че се е отървал от тях само за две седмици. Според лекарските прогнози топ режисьорът на фолк клипове трябва от 170 килограма да стане 80.