На корицата на списание Grazia за месец май е актрисата Ани Пападопулу.

В интервю за изданието тя говори за нашумелия български филм „Мисия Лондон” на режисьора Димитър Митовски, където самата Ани играе ключова роля на стриптийзьорка.


Пападопулу споделя, че никога не е била в Лондон . Тя описва преживяното там като изключително и вълнуващо.

„Огромен космополитен град! Навсякъде, където се обърнех виждах картини, виждах светове, събрани на едно и също място, хора и култури, цветове и настроения.”

"Юлиан Вергов беше до мен в макар и малкото разходки, иначе със сигурност нямаше да успея да се върна в хотела или на снимки навреме. Той беше моят гид в този прелестен град."

Актрисата разказва, че не е било лесно да влезе в ролята на стриптийзьорка, но е било интересно.

„Катя съвсем не прилича на мен. Тя е смела, разкрепостена, има самочувствието на жена, която може да се справя с живота си, изобщо пълната ми противоположност. А в същото време е просто едно  момиче като мен.

Винаги ми е било любопитно да вляза в главата на едно точно такова момиче, да открия и в себе си нещо от него, някъде дълбоко свито, но чакащо подходящ момент да се развихри.

И благодарение на Димитър Митовски имах възможността да попадна в тази непозната за мен земя. Благодарна съм му за доверието и помощта. Беше нещо важно за мен, беше една голяма стъпка в развитието ми. Да се отпусна и да повярвам, че мога да бъда марак и за кратко такава. Като актьори имаме уникалния шанс да можем да бъдем различни. И да сме себе си едновременно с това."