Вторият сезон на благотворителното шоу “Великолепната шесторка” е спасил Ани Салич от уволнение, разкриват хора от bTV.

След като изгониха съпруга й Бранко през юни, шефовете на телевизията били на косъм да разпишат и заповедта за уволнение на новинарката.

В крайна сметка обаче я задържали заради “Шесторката”. Така Ани, която бе водеща на предаването миналата година, отървала кожата.

При първата метла в телевизията Бранко стана пътник. Ани обаче не подозирала, че в същия момент и на нея й се крои шапка. В крайна сметка обаче заради “Великолепната шесторка” тя била помилвана.

Все още не е ясно дали след края на благотворителното шоу Ани Салич ще остане в bTV.

Припомняме:

В медията цари невиждан шок и ужас, както “ШОУ” вече разкри. Лют скандал разтърси bTV в късната неделна вечер на 26 септември. Виковете огласиха нюзрума около 22.30 часа, когато след късната емисия на новините започна прогнозата на времето. Най-неочаквано Христина Балинска започна да обяснява на зрителската аудитория, че на 27 септември (понеделник) над цялата страна ще вали сняг, а температурите ще са около 1 градус! За пълна почуда на втрещените зрители картата с облачета, капки дъжд и градусите на екрана потвърждаваше твърденията на синоптичката.

Настъпилата неподозирано зима по bTV била прекъсната от паническите крясъци на дежурния редактор на новинарската емисия, който се усетил, че някой заспал пултаджия е включил прогноза за времето вероятно от февруари, вместо да пусне записа от новините в 19.00.

На другият ден “снежният” гаф станал прекрасен претекст за следващата партида уволнени от bTV.