Вече четвърта седмица екипът на Би Ти Ви празнува махането на Ани Салич като водеща в частната медия.

Първоначално колегите на благоевградчанката дори отказали да повярват на новината, че тя се мести в Нова телевизия.

След като прочели обаче официалното съобщение от конкурентите, спонтанно телевизионерите си спретнали грандиозен купон в близкото до медията заведение.

Ани Салич си спечелила омразата на всички - от шофьора до продуцента в Би Ти Ви, заради склонността си към интриги и мнителността си. Тя се държала изключително двулично с колегите си, като пред тях била мила и любезна и не спирала да ги хвали. Видела ли гърба им обаче, веднага започвала да съска по техен адрес, като ги обвинявала във всичко - от некомпетентност до лоша хигиена.

„Нека ръководството се тръшка за загубата на едно от лицата ни, ние сме щастливи и не сме спрели да празнуваме. Яка им душа сега на хората в Нова, които ще трябва да й търпят интригите. Предупреждаваме ги, че такава змия не са виждали", коментират в нюзрума на Би Ти Ви.

Журналистите в първата частна телевизия винят Салич за ужасната атмосфера в редакцията и разделянето на лагери, в която тя имала пръст от самото начало.

Новинарката била абсолютно наясно, че не е достатъчно компетентна в политическия и икономическия живот у нас и просто чете текст, написан й от професионалистите. Затова пробвала да компенсира на принципа „разделяй и владей", като насъсквала един срещу друг колегите си.

Засега в Би Ти Ви са скептични за възможността Салич да дръпне колеги от първата частна медия в Нова, но не изключват възможността някой наивник да се върже на привидното й мило държание.