Ани Салич нарушава системно закона, рискувайки не само своя живот, но и този на хората около нея.

Топ новинарката не зачита нищо и никой не само в работата си, но и на пътя. Папараците на Николета Лозанова заснеха Салич да шофира неразумно на един от оживените столични булеварди. Освен, че новинарката се движи с превишена скорост, тя не спряла на червен светофар, пише ''Всеки ден''.

Журналистката кара сив, хибриден автомобил. Водещата отбива в дясно, за да се качи на Околовръстния път, установяват папараците. Те попадат и на първото от поредица нарушения, които извършва Ани - кара без задължителните по закон включени фарове, говори по телефона, изпреварва от дясно, без мигач и необходимата дистанция и преминава на червен светофар.



Нарушенията продължават с престрояване и превишена скорост. На следващия ден от папарашкото преследване Ани вече е в компанията на 10-годишната си дъщеричка, двете се отправят към магазин за детски играчки. Малката е въоръжена с бутилка вода. Двете оставят автомобила на паркинга и се насочват към магазина в съседство, а прехода до там, Ани използва, за да говори по телефона.

Ако новинарката беше спряна от полиция, я грози глоба в размер на 500 лева. Едва ли санкцията ще притесни Ани Салич. Публична тайна е, че за работата си в Нова тв тя прибира месечно по 7000 лева.